Най-гледаният оригинален филм на “Нетфликс в цялата история на компанията е

...
Най-гледаният оригинален филм на “Нетфликс в цялата история на компанията е
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт оглави историческа класация в „Нетфликс“

Най-гледаният автентичен филм на “Нетфликс ” в цялата история на компанията е Extraction с Крис Хемсуърт.  През първия месец от издаването му екшънът е стриймван от 99 милиона акаунта (зрителите може да са и 2-3 пъти повече), заяви компанията в четвъртък в своя доклад за облагите си за второто тримесечие.

Докато множеството кина в по-голямата част от света остават затворени, снимачните екипи стоят без работа и филмите, които трябваше да гпедаме през март, отложиха министър председателите първо за лятото, а след това за есента, стрийминг платформата “Нетфликс ” слага върхове по доходи и фенове.

През второто тримесечие на 2020 година клиентите на “Нетфликс ” са се нараснали с 10 милиона. Така стрийминг колосът към този момент и има световно 183 милиона клиенти, като 70 млн. от тях са в Съединени американски щати. Най-значителен дял в облагите на компанията идват от филми, издадени през 2020-а и 2019 г. 

Компанията също неотдавна поправя индикаторите, съгласно които регистрира феновете на обособените си заглавия - в този момент всеки клиент, който гледа филм в продължение на най-малко две минути, се брои формален за негов фен.

„ Нетфликс “ по традиция афишира обществено единствено определени данни, като натъртва на заглавията, които се показват добре. През последните няколко години компанията доста усили своята лична истинска продукция, като стартира да прави и анимация. Глобалният обсег и локалните индустриални действия ѝ оказват помощ да разнообрази предлагането и да продължи да работи даже по време на прекъсването на филмовото произвеждане в доста страни COVID-19.

Миналата година, с помощта на „ Ирландеца “ (който е №6 в класацията за всички времена) и „ Брачна история “, стрийминг колосът имаше 24 номинации за „ Оскар “, повече от всеки дистрибутор. Вероятно и през 2021 година " Нетфликс " ще филми с номинации за „ Оскар “, само че те не са в тази ранглиста. 

10-те най гледани истински филми на “Нетфликс ” за всички времена са:

Extraction 99M - (екшън-трилър с Крис Хемсуърт)
„ Кутия за птици “  89M - (драма, ужаси, фантастика със Сандра Бълок)
Spenser Confidential ( “Конфиденциално за Спенсър ”) 85M - престъпна драма с Марк Уолбърг
6 Underground („ Призрачна шестица “) 83M (екшън-трилър с Райън Рейнълдс) 
Murder Mystery („ Мистериозно ликвидиране “) 73M (криминална екшън комедия с Адам Сандлър и Дженифър Анистън)
“Ирландеца ” 64M (криминална драма, биографичен с Робърт де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши,
Triple Frontier („ Тройна граница “) 63M (криминален екшън, завършения с Бен Афлек и Оскар Айзък)
The Wrong Missy 59M (романтична комедия с Дейвид Спейд)
The Platform („ Платформата “) 56M (ужаси, фантастика)
The Perfect Date 48M (романтична комедия) 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР